Разом до ідеалу - українські стоматологи про Meddins - meddins

Разом до ідеалу – українські стоматологи про Meddins

Meddins – перший український виробник стоматологічного інструменту. Співпрацюючи зі стоматологами і експертами країни, ми враховуємо їх побажання і досвід багаторічної практики. Разом ми створили інструмент, з яким робочий процес стає більш ефективним. Ми щасливі допомагати вам у досягненні кращих результатів і найвищої продуктивності.

Із самого початку свого існування ми незмінно підтримуємо традицію тісної взаємодії з практикуючими лікарями, відомими стоматологами та лідерами думок. Ці фахівці, використовуючи свої знання, інноваційні розробки та досвід, разом із Meddins створюють нові інструменти для стоматологів з усієї країни. Завдяки цьому ми маємо унікальну можливість поєднувати традиції досвіду та знань з діючими перспективними технологіями.

Стоматологічний інструмент Meddins – незамінний помічник у роботі стоматолога. Тісна співпраця з лідерами галузі,  високі нормі контролю якості, використання сертифікованих матеріалів та автоматизація виробництва дозволяють продуктам Meddins відповідати найвищим стандартам якості національного рівня.

 

У рамках наших технологічних ініціатив ми постійно взаємодіємо з кращими, щоб робити свої продукти неперевершеними. До розробки залучаються відомі українські стоматологи: Таравнех Шакер, Ксенія Лазарева, Станіслав Геранін, Олена Дихал, Віктор Крижановський та інші відомі фахівці. Ось що вони кажуть після роботи з інструментом:

Віктор Крижановський,

головний лікар PerioCenter

«Meddins – це інструмент, який відповідає національним стандартам, але доступний за ціною. Якісний інструмент допомагає виконувати складні маніпуляції і освоювати нові методики, економить час і полегшує працю стоматолога».

Ігор Казьо,

керівник клініки ADVANCE KAZO CLINIC

«Продукція Meddins підходить для вирішення завдань будь-якої складності і дозволяє отримувати максимально високі результати лікування. Приємно, що перші позитивні враження підтвердилися і після щоденної роботи з інструментом».

Ксенія Лазарєва,

лікар стоматологічної клініки-студії «Аполлонія»

«Важливо, що на ринку України з’являються виробники, які прислухаються до стоматологів, враховують їх думки та побажання. Інструменти Meddins  спрощують і прискорюють роботу лікаря».

Станіслав Геранін,

к.м.н., стоматолог-фахівець в області ендодонтії та реставрації

«Участь стоматологів у створенні інструментів – це не тільки питання престижу. Якісні зручні інструменти дозволяють виконувати роботу набагато ефективніше, вони позбавлені недоліків, з якими доводиться стикатися стоматологам-практикам».

 

Тісне співробітництво з практиками дозволяє нам гармонійно поєднувати традиції досвіду української стоматологічної школи із новітніми технологіями. Разом ми вже створили ергономічний інструмент, який покращує мануальний контроль, зменшує втому та забезпечує надійну фіксацію. Легкі ручки збільшеного діаметру (10 мм) забезпечують роботу без напруги кисті та попереджають розвиток тунельного кистьового синдрому.

Наше завдання – не лише популяризація якості та ергономіки стоматологічних інструментів Meddins, завдяки яким ми відомі. Важливіше те, що ми пропонуємо українським фахівцям інноваційні продукти і рішення протягом всієї їх кар’єри. Саме тому наші інструменти, відповідаючи високим стандартам якості, залишаються доступними для всіх українських стоматологів – від студента-інтерна до професора.

Разом ми створюємо рішення, які покращують результати та допомагають лікувати ефективніше. Інструменти Meddins  прості у використанні, ефективні в роботі, безпечні для лікарів і пацієнтів. Співпраця з вами дозволяє нам розуміти потреби практикуючих лікарів і бути першими в інноваційних технологіях.

Форма зворотнього зв'язку

    Дякуємо, ми обов'язково з вами зв'яжемося
    якомога швидше.

    Дякуємо, ви підписані
    на новини