Тримайте мене семеро: як ергономічний інструмент покращує роботу стоматолога - meddins

Тримайте мене семеро: як ергономічний інструмент покращує роботу стоматолога

Інструмент повинен бути ергономічним. Настільки, щоби лікар точно уявляв собі результат роботи ще перед її виконанням. Інструмент в руках стоматолога – це продовження його рук, його тіла, його знань. Тому варто обирати зручні інструменти, щоб результат роботи був бездоганним.

Вибір правильного і ергономічного інструменту впливає на комфорт і безпеку роботи стоматолога. У виборі слід враховувати діаметр ручки, товщину робочих частин або якість матеріалу. Коли ви тримаєте інструмент приблизно 2000 годин на рік, дизайн, вага і тактильні відчуття стають дійсно важливими. Саме вони можуть вплинути не тільки на ефективність вашої роботи, але і на здоров’я – не забуваймо про тунельний синдром.

Українські інструменти Meddins розроблені у співпраці з практикуючими стоматологами, тому відповідають високим вимогам якості і надійності. Разом ми створили ергономічні інструменти з ретенційними насічками і оптимальною формою. Ретельно розроблений дизайн ідеально підходить для проведення будь-яких стоматологічних процедур, зменшує втому рук, підвищує тактильний контроль та покращує результати роботи.

 

Як ергономіка ручки впливає на вашу ефективність?

 Ергономіка Meddins – наша окрема гордість, але це не просто зручне утримання інструмента в руці. Це ергономічність з точки зору особливостей будови щелеп, зубів, інших ділянок ротової порожнини. Хороший, ідеально збалансований інструмент забезпечує максимальну точність стоматологічних маніпуляцій.

 

1. Зменшені розміри робочих частин дозволяють зручніше маніпулювати інструментом – це підвищує комфорт пацієнта та покращує клінічні результати.

2. Великий діаметр (10 мм) і легкість ручки забезпечують роботу без напруги кисті та попереджають розвиток тунельного кистьового синдрому.

3. Ретенційні насічки на ручках покращують тактильні відчуття та мануальний контроль. Вони гарантують зручний захват і дозволяють легко працювати навіть у вологих рукавичках.

Діаметр 10 мм і оптимальна вага, розроблені експертами Meddins разом з фізіологами, забезпечують профілактику карпального синдрому – професійного захворювання стоматологів. Хвороба обумовлена стисканням серединного нерву, до чого найчастіше призводять робота без перерви, незмінне положення руки протягом тривалого часу. Окрім того, розвитку тунельного кистьового синдрому сприяє хронічна мікротравматизація від частих одноманітних рухів.

 Тонкі робочі частини роблять інструмент більш ефективним, оскільки забезпечується чудова тактильна чутливість під час роботи. Це також знижує  напругу кисті і пальців рук. Окрім того, тонкі робочі частини підвищують комфорт для пацієнта за рахунок зменшення зусилля натискання на зуби і ясна (зменшення зусилля = менше ризиків нанести травму/заподіяти шкоду).

 

 Професійний інструмент дозволяє отримувати задоволення від роботи. Коли лікар працює зручним, продуманим до дрібниць інструментом, то отримує відмінні результати. І в цьому сенсі для стоматологів продукція Meddins є оптимальним та зваженим вибором.  

Спираючись на власні технологічні розробки, світовий науково-медичний досвід та співпрацю з провідними лікарями, ми пропонуємо кращі рішення для стоматологічної практики. Ідеально збалансовані інструменти Meddins зручні в роботі, приємні тактильно і забезпечують максимальну точність маніпуляцій в усіх галузях стоматології. 

Форма зворотнього зв'язку

    Дякуємо, ми обов'язково з вами зв'яжемося
    якомога швидше.

    Дякуємо, ви підписані
    на новини